ComCenter är ett företag som hjälper kunder med deras telekommunikation. Vi är ett väletablerat familjeägt bolag som funnits sedan 1991. Vi söker nu en driven och erfaren säljare till vårt B2B säljteam.

ComCenters tjänster spänner över enstaka mobilabonnemang med tillhörande mobiltelefon till komplexa mobila, kundplacerade och molnbaserade telefonilösningar. En av våra största styrkor som en mindre aktör i branschen ligger i våra nära och långsiktiga kundrelationer, där du förväntas bidra med stort engagemang och lyhördhet. Vårt mål är att vara våra kunders helhetsleverantör av telekommunikation. Vi ska erbjuda ”Inte allt. Bara det bästa”.

I din roll kommer du huvudsakligen analysera kundens behov, förutsättningar och nuvarande användning av telekommunikation för att sedan offerera en kundanpassad lösning. I denna process tar du även in offerter från t.ex. operatörerna på mobilmarknaden samt omförhandlar kundens avtal. Branschvana är därför starkt meriterande, men inte ett absolut krav. Ett teknikintresse och goda kunskaper om t.ex. smartphones ger dig fördelar att lyckas i din roll.

Vi förväntar oss att du drivs av att göra affärer och är målinriktad. Du uppfattas som en kund- och lösningsorienterad person som tar eget ansvar och är självgående i säljprocessen. Samtidigt är du en lagspelare med god samarbetsförmåga. Du är välorganiserad, har goda kunskaper i Excel samt formulerar dig väl i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper så som social kompetens, ansvarskänsla och ett strukturerat arbetssätt. Den kundupplevelse som kännetecknar ComCenter förutsätter också att du är trygg i dig själv och har lätt för att få kontakt med nya människor och bygga långsiktiga ömsesidiga affärsrelationer.

Börjar du arbeta hos oss får du sitta i våra nyrenoverade lokaler på östra Kungsholmen där vi har vårt kontor ett stenkast ifrån Waterfront.  Du kommer att arbeta med befintliga kunder samt med nykundsbearbetning.

Välkommen med din ansökan!

Ansökningsformulär